U bent hier: » »

Stalling huren

Bij Majabox huurt u een goedkope stalling voor uw auto, boot caravan of vouwwagen. Uw voertuig stalt u veilig en droog in boxen op een gesloten terrein. U kunt de grootte van de box zelf bepalen. Bekijk het actuele aanbod op de pagina beschikbaarheid en prijzen.

Goedkope stalling

Majabox biedt een betaalbare stalling aan voor uw voertuig. U betaalt de stalling per maand via automatische incasso. De stalling is per twee weken op te zeggen. Wij rekenen geen extra kosten voor het inschrijven of reserveren van de stalling. Wanneer u als particulier een stalling bij ons komt huren betaalt u geen BTW. Ook kunt u er zeker van zijn dat wij geen onaangekondigde verhogingen van de huur doorvoeren.

Beschikbare stallingen

U kunt de beschikbare stallingen bekijken op onze pagina met beschikbaarheid en prijzen. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen om de stalling te bezichtigen en persoonlijk advies te ontvangen over de mogelijkheden. Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.

Voor een afspraak of bezichtiging kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631.