Optimale beveiliging Majabox dankzij nieuwe camera’s

U bent het vast met ons eens dat het fijn is om een goed beveiligde opslagruimte te hebben. U wilt uw spullen immers veilig achter kunnen laten. Om de beveiliging van Majabox te optimaliseren, hebben we nieuwe camera’s geïnstalleerd. Deze camera’s dragen bij aan een optimale beveiliging van de opslagruimtes.

Uw privacy blijft gewaarborgd

De camera’s zijn op beide vestigingen (Aalsmeer en Kudelstaart) buiten op het terrein en in de hallen geplaatst. Ze draaien dag en nacht en houden zo een oogje in het zeil.

We hechten ontzettend veel waarde aan uw privacy. Daarom zijn de beveiligingscamera’s niet binnen in de boxen geïnstalleerd. Uw privacy blijft dus te allen tijde gewaarborgd. Uiteraard houden we ons aan de privacywetgeving voor camerabeveiliging.

Check hoe uw opgeslagen spullen zijn verzekerd

Uw opslagruimte is optimaal beveiligd. Toch willen we u adviseren om te checken hoe uw spullen zijn verzekerd. Uw opgeslagen spullen vallen in de meeste gevallen onder uw standaard inboedelverzekering.

Is dat bij u niet zo? Overweeg dan een verzekering af te sluiten voor uw opgeslagen spullen. Daarmee voorkomt u gedoe achteraf.

Beveiligde opslagruimte huren?

Wilt u een beveiligde opslagruimte huren, neem dan eens een kijkje op onze pagina beschikbaarheid en prijzen. Majabox beschikt over een zeer gevarieerd aanbod aan opslagruimtes. Voor meer informatie over de opslagruimtes kunt u contact opnemen met Majabox via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631.