Inboedelopslag

Gaat u verhuizen, verbouwen of voor langere tijd op reis? Of zoekt u een mogelijkheid om thuis meer ruimte te creëren? Majabox biedt diverse mogelijkheden voor inboedelopslag of meubelopslag. Zowel tijdelijk als voor lange termijn. U kunt uw spullen veilig en droog stallen tegen scherpe tarieven.

Heeft u enkel dozen die u op wilt slaan, dan kunt u ook kiezen voor een kleine opslagruimte.

Uw inboedel opslaan

De opslagruimtes van Majabox zijn te huur in verschillende maten. Wij hebben altijd voldoende ruimte om uw meubels en inboedel op te slaan. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies om de juiste keuze te maken voor een opslagruimte. Voor advies op het gebied van inboedel en meubelopslag kunt u direct contact opnemen met de eigenaresse van Majabox middels het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631.

Extra faciliteiten inboedelopslag

Wanneer u uw inboedel opslaat bij Majabox kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo kunt u in de eerste huurmaand 1 dag kosteloos gebruik maken van een aanhangwagen om uw meubels en overige spullen naar de opslagruimte te vervoeren. Na deze maand kunt u de aanhanger tegen een kleine bijdrage huren.

Inboedel opslagruimte bezichtigen

U kunt de opslagruimtes voor inboedel vrijblijvend bezichtigen. Wij verzoeken u een afspraak te maken om de ruimtes te bezichtigen. Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden. U kunt een afspraak maken via het contactformulier. Dan komt u niet voor niets.

Kosten meubel- en inboedelopslag

U kunt het actuele aanbod inclusief prijzen bekijken op de pagina beschikbaarheid en tarieven. Voor overige vragen kunt u bellen naar 0297-360631.