Tijdelijke opslag

De opslagruimtes en garageboxen  zijn ook voor een korte periode te huur. U gaat in eerste instantie een huurcontract voor een maand aan. Vervolgens wordt het contract steeds met een maand verlengd, tot wij van u een schriftelijke opzegging ontvangen per mail of via onze contactpagina. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen voor al onze huurcontracten.

Tijdelijke opslagruimte huren

De opslagruimtes van Majabox zijn te huur tegen scherpe tarieven. Daarnaast geniet u van diverse faciliteiten zoals het gebruik van een aanhanger, transportwagens en droog laden en lossen.

Toepassingen tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag kan dienen om spullen op te slaan bij een verhuizing, lange reis of scheiding. Vaak wordt een tijdelijke opslagruimte ook gebruikt om de voorraad van een webwinkel of seizoen voorraad van een winkel of horecazaak (alleen de meubels geen voedingsmiddelen) droog en veilig op te slaan tegen lage kosten.

Faciliteiten tijdelijke opslagruimte

Wanneer u tijdelijk een opslag huurt bij Majabox kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. U kunt 24/7 bij uw tijdelijke opslag met een persoonlijke sleutel. Tevens kunt u in de eerste huurmaand kosteloos gebruik maken van onze aanhanger.

Bezichtiging plannen

Voor de bezichtiging van een opslagruimte voor tijdelijk gebruik kunt u een afspraak maken met Majabox via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631.

Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.