U bent hier: »

Opslagruimte huren

Een opslagruimte huren bij Majabox biedt u vele voordelen. Majabox beschikt over diverse opslagruimtes in verschillende maten, zowel voor bedrijven als particulieren. De opslagruimtes zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Enkele voorbeelden zijn:

Goedkope opslagruimte huren

Majabox hanteert standaard lage tarieven en heeft een open communicatie hierover. Alle prijzen en beschikbaarheid zijn op de website te vinden. Er worden geen extra toeslagen berekend voor het inschrijven en er worden geen onverwachte tussentijdse prijsverhogingen berekend. U bent ook niet verplicht een dure verzekering af te sluiten om bij Majabox een opslagruimte te kunnen huren. Vaak volstaat uw huidige inboedelverzekering. Voor meer informatie kunt u dit nagaan bij uw verzekeringsmaatschappij.

Om het huren van opslagruimte zo goedkoop mogelijk te houden, hebben wij geen vast personeel, geen vaste kantoortijden en betaalt u eenvoudig via automatische incasso en ontvangt u de factuur per e-mail.

Wanneer u de opslag huurt als particulier betaalt u geen BTW.

Huurovereenkomst opslagruimte

De huurperiode kan op elk gewenst moment ingaan deze overeenkomst wordt steeds met een volle maand verlengd, tot u schriftelijk opzegt. Het opzegtermijn is slechts 14 dagen. Wanneer de einddatum niet gelijk is aan de laatste dag van de maand, wordt na inlevering van de sleutelset, de teveel betaalde huur gelijkt met de borg binnen een week terug gestort op uw rekening.

Op de pagina huurcontract opslagruimte leest u alles over het afsluiten van een contract en de voorwaarden.

Voor bezichtiging en ondertekening van de huurovereenkomst, kunt u met ons 6 dagen per week een afspraak maken. Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.