Veiligheid

Veiligheid van eigendommen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om het terrein goed te beveiligen. 

Veilige opslagruimtes

Alle opslagruimtes liggen op één van onze afgesloten terreinen onder het toeziend oog van de eigenaar en haar familie. Naast de veiligheid door sociale controle, zijn de opslagruimtes enkel te bereiken met een persoonlijke sleutel.

Onze opslagruimtes hebben allemaal een 40 mm dikke massiefhouten of stalen deur met een stevig toegangsslot.

Volledig afgesloten opslagruimtes

De bovenzijde van een opslagruimte is altijd afgesloten zodat inkijk / inbraak worden tegen gegaan. De opslagruimtes zijn 24/7 te bereiken met uw eigen sleutel.

Wilt u zekerheid hebben dat de vorige huurder zich met duplicaatsleutels geen toegang kan verschaffen tot uw opslagruimte, dan adviseren wij u om door ons een nieuwe cilinder te laten plaatsen. De kosten hiervoor bedragen slechts €20,- per cilinder.

Inboedelopslag en verzekering

De meeste goederen vallen onder een standaard inboedelverzekering. Wij adviseren u om dit extra na te gaan bij uw verzekering om er zeker van te zijn dat u goed verzekerd bent wanneer u de spullen opslaat bij Majabox.

Wanneer u de veiligheid het terrein en de opslagruimtes wilt bekijken kunt u een afspraak voor bezichtiging maken via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631. 

Wilt u ons bezoeken? Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.