U bent hier: »

Over Majabox

Majabox is een middel groot bedrijf welke kleine en middelgrote opslagruimtes verhuurt aan particulieren, bedrijven en instellingen.

Ontstaan opslagruimte verhuurbedrijf Majabox

Ooit meer dan 30 jaar geleden zijn Jan en Magda van den Broek naast hun winkel in ijzerwaren en gereedschappen begonnen met het verhuren van één opslagruimte in Kudelstaart. Kort daarna werd de vestiging Aalsmeer aangekocht, alwaar eerst een caravanstalling werd geëxploiteerd. Thans is Majabox uitgegroeid naar een professioneel verhuurbedrijf met circa 1000 opslagruimtes, verdeeld over twee vestigingen in Kudelstaart en Aalsmeer op ca. 7 kilometer van elkaar verwijderd.

Huidige eigenaresse Majabox B.V.

Per 1 Januari 2011 heeft Claudia Oorschot - van den Broek op 22 jarige leeftijd het bedrijf na afronding van haar opleiding aan de Hogeschool TIO in Amsterdam overgenomen. Zij is geboren en getogen in Kudelstaart en heeft de juiste mentaliteit en kennis om het bedrijf Majabox te leiden en verder uit te bouwen.

Als (toekomstige) klant van Majabox kunt u altijd een beroep op haar doen.

Sinds Januari 2018 is Edward Oorschot, haar echtgenoot ook toegevoegd aan het team van Majabox.

Nieuwe ontwikkelingen in 2016 voor Majabox B.V.

Vanaf Maart 2016 zullen wij een start maken aan het bouwen van een nieuw pand op onze vestiging Aalsmeer. Daar opvolgend zullen wij de bouw voortzetten in Kudelstaart waar tevens een nieuw pand zal worden gebouwd.

Dankzij deze nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding is de capaciteit van Majabox verdubbelt.

img-0175.jpg