Gebruik opslagruimte

Al onze opslagruimtes zijn geschikt voor allerhande opslag van onder andere; reguliere goederen zoals (bedrijf) voorraden, archiefruimte, huisraad, inboedelopslag, meubelopslag en gereedschap etc. U kunt de opslagruimtes zowel als bedrijf of ZZPer gebruiken of als particulier.

In de opslagunits kunt u uw goederen en spullen droog en veilig bewaren tegen lage tarieven.

Regels voor gebruik van de opslagruimtes

Om de veiligheid van de huurders en hun spullen te waardborgen hebben wij bepaalde regels voor het gebruik van de opslagruimte.

Onze opslagruimtes mogen niet worden ingericht als werkplaats en/of sleutelruimte. Daarnaast is roken, open vuur, lassen, slijpen e.d. ten strengste verboden op onze opslaglocaties en staan wij geen criminele activiteiten toe in en om onze locaties.

Opslagruimte bezichtigen

Op de pagina beschikbaarheid en prijzen vindt u het actuele aanbod van onze opslagruimtes. Voor een afspraak om de opslagruimtes te bezichtigen kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0297-360631. Wij hanteren bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen. U kunt 6 dagen per week bij ons terecht om een ruimte te bekijken, contracten te tekenen of informatie op te vragen.