Archiefopslag huren

De opslagruimtes van Majabox zijn ook zeer geschikt voor archiefopslag. Majabox heeft grote archiefopslag mogelijkheden beschikbaar, maar ook kleine archiefopslag ruimtes voor enkele documenten. De archiefruimtes zijn te vinden op onze vestigingen in Kudelstaart en Aalsmeer. Majabox hanteert scherpe tarieven voor alle opslagruimtes, zonder administratiekosten en extra toeslagen.

Droge en veilige archiefopslag

De archiefopslag ruimtes liggen in een pand op een afgesloten terrein, gelegen naast een woonhuis. U kunt bij het archief en de documenten met een persoonlijke sleutel. De archiefruimtes zijn goed te bereiken, laden en lossen bij de ruimte is bijna altijd mogelijk. 

Archiefopslag 24/7 bereikbaar

De archiefruimtes zijn 24/7 bereikbaar met uw eigen sleutel. Het is niet toegestaan om de sleutel aan derden over te dragen om de veiligheid van uw documenten en van andere huurders te waarborgen.

Faciliteiten archiefopslag

De archiefruimtes zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping gelegen. Er zijn een lift en trap aanwezig. Om uw archief te vervoeren kunt u in de eerste huurmaand één dag gratis gebruik maken van onze aanhanger om uw archief droog te vervoeren. Bekijk de overige faciliteiten.

Archiefopslag bezichtigen

Uiteraard wilt u weten waar uw documenten terecht komen. U kunt de opslagruimtes online bekijken en reserveren. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging van de door u gekoze ruimte. Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0297-360631.