U bent hier: » »

Garagebox huren

Majabox verhuurt in Aalsmeer en Kudelstaart voor korte of lange termijn meer dan 200 garageboxen. Daarmee is Majabox één van de grootste aanbieders van garageboxen in de regio. 

Heeft u thuis teveel spullen die u niet kwijt kunt, of zoekt u een garagebox voor de opslag van voorraden, gereedschap of bouwmaterialen?

Helaas is het stallen van een auto/motor niet meer toegestaan.

De garageboxen van Majabox bieden een goede oplossing. De boxen zijn te huur in verschillende maten en met diverse mogelijkheden. De garageboxen zijn gunstig gelegen zodat u er met uw auto bij kunt.

Garagebox huren bij Majabox

De garageboxen zijn zowel voor korte als langere periodes te huur. De huur van de garagebox is per twee weken opzegbaar. De garageboxen bevinden zich op een terrein achter een gesloten hek. Enkel huurders van garageboxen en opslagruimtes kunnen zich op het terrein begeven.

Extra faciliteiten garagebox huren

Wanneer u een garagebox huurt bij Majabox kunt u gebruik maken van onze aanhanger. In de eerste huurmaand kunt u de aanhanger 1 dag kosteloos gebruiken. Daarna kunt u de aanhanger tegen een laag tarief bij ons huren. Deze mogelijkheid is alleen beschikbaar voor onze klanten.

Garagebox bezichtigen

Majabox heeft garageboxen beschikbaar in verschillende maten.

Er is keuze uit enkele en dubbele garageboxen. De afmetingen variëren per locatie:

  • Afmetingen in Aalsmeer: 3 meter breed en 6 meter lang.
  • Afmetingen in Kudelstaart: 3,05 x 6,9 meter.
  • Maximale hoogte: 3,2 meter
  • Deur: 2,5 x 2,6 meter
  • Oppervlakte: van 18 m² tot 42 m²
  • Inhoud: 57,6 m³ tot 134,5 m³

Huurprijs: vanaf € 142,24 excl. BTW per maand.

Bekijk het actuele aanbod op de pagina Beschikbaarheid en prijzen.

U kunt onze garageboxen altijd komen bezichtigen om de juiste keuze te kunnen maken voor een geschikte box. Graag adviseren wij u persoonlijk bij uw keuze. Om een bezichtiging te plannen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631.

Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.