U bent hier: » »

Opslagbox huren

De opslagboxen van Majabox zijn gelegen in Aalsmeer en Kudelstaart. De boxen bevinden zich op een afgesloten terrein naast een woonhuis. Het terrein is 24/7 toegankelijk voor huurders van de opslagboxen, wanneer zij beschikking hebben over een persoonlijke sleutel. Om de veiligheid te garanderen is het niet toegestaan de sleutel door te geven aan derden.

Voordelige opslagboxen huren

De opslagboxen van Majabox huurt u tegen lage tarieven, zonder administratiekosten en extra toeslagen. Het bedrag wordt per maand betaald via automatische incasso, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De opslagboxen van Majabox kunt u ook tijdelijk huren. Wij hanteren een opzegtermijn van twee weken. Wanneer u de huur heeft opgezegd en alles netjes ingeleverd en geregeld is, krijgt u de borgsom van de opslagbox binnen een week terug gestort.

Opslagbox direct reserveren

Wanneer U bij Majabox een opslagbox huurt, betaalt u nooit teveel. Wij beschikken over diverse opslagboxen, met verschillende maten, inhoud en ligging in het pand. U bepaalt zelf welke opslagbox voor u het meest geschikt is. U kunt het actuele aanbod van opslagboxen bekijken. De boxen met de markering direct beschikbaar kunt u twee weken vooruit reserveren.

Opslagbox bezichtigen

Wanneer u de opslagboxen liever eerst komt bekijken kunt u een afspraak maken via het contactformulier of door te bellen naar 0297-360631. Wij hebben bij Majabox geen vaste kantoortijden, een afspraak is dus gewenst indien u niet voor niets wilt komen.