Kleine opslagruimte

Zoekt u een kleine opslagruimte en wilt u daarvoor het liefst zo min mogelijk betalen? Dan zijn de kleine opslagboxen van Majabox in Aalsmeer en Kudelstaart wellicht de ideale oplossing!

In deze kleine opslagruimtes kunnen uw spullen prima opgeslagen worden voor een korte of langere periode. Ideaal voor opslag van spullen waar u niet alle dagen bij hoeft, zoals seizoenspullen, dozen met administratie of inboedel tijdens verbouwing of het wachten op een nieuwe woning.

Kleine opslagruimte vanaf €30,80 per maand

De kleine opslagruimtes hebben inhoud van 1m3, 2m3 en 2,3m3. U huurt al een kleine opslagruimte vanaf €30,80 per maand. U betaalt de kleine opslagruimtes per maand waardoor u flexibel bent en niet met onnodige kosten opgezadeld wordt.

Ook is het mogelijk de opslagruimte één of een aantal jaar vooruit te betalen, dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een administratie waar u een bewaarplicht op heeft.

Voordeel kleine opslagruimte bij Majabox

Naast het scherpe tarief van de kleine opslagruimtes, worden uw spullen veilig en droog opgeslagen. Deze houten opslagruimte wordt afgesloten met een hangslot. Net als bij de grotere opslagboxen heeft u 24/7 toegang tot de ruimtes met een persoonlijk toegekende sleutel.

Opslagruimte huren bij Majabox

Neem contact op met Majabox om uw mogelijkheden te bespreken. Ook is het mogelijk 6 dagen per week een afspraak te maken voor bezichtiging. Bel hiervoor naar 0297-360631 of neem contact op via het contactformulier van Majabox.